ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βουχωρίνας ότι οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του οικισμού θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, ως εκ τούτου υπάρχει πιθανότητα διακοπής υδροδότησης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

ΑΡΡΥΘΜΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Εράτυρας ότι θα υπάρξει πιθανή αρρυθμία υδροδότησης κατά τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΡΡΥΘΜΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α.  Βοΐου ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Μικροκάστρου ότι θα υπάρξει αρρυθμία υδροδότησης λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης. Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει σταδιακά κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου πενθεί. 

Πενθεί για τον χαμό του Γιώργου της. 

Του συναδέλφου που με χαμόγελο, επιθυμία και επαγγελματισμό παρείχε επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του.

Του φίλου που με χαμόγελο και δύναμη στήριζε κάθε άνθρωπο που είχε ανάγκη.

Καλό ταξίδι Γιώργο στην κοινωνία των αγγέλων.

Εκ μέρους της Διοικήσεως και του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Β. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 28 Μάϊου 2022 και ώρα 11.00 στην Εράτυρα.

Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

H Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου θέλει να ευχαριστήσει τους νέους ανέργους της περιοχής μας οι οποίοι επέδειξαν ενδιαφέρον για την ένταξη τους στο Ειδικό Πρόγραμμα προεργασίας για 2.000 ανέργους νέους, ηλικίας 18-29 ετών, περιοχών της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας (1.450 θέσεις).

Η διοίκηση της επιχείρησης δεσμεύεται ότι θα συμμετάσχει και στο μέλλον σε αντίστοιχα επιδοτούμενα προγράμματα για την ενίσχυση των ανέργων της περιοχής μας.

Για τη Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου,

ο Γενικός Διευθυντής

Καλογερίδης Νικόλαος.

ΔΕΥΑ ΒΟΪΟΥ

EΝΤΑΞΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Β. ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-29 ΕΤΩΝ

Η ΔΕΥΑ Βοΐου, έχοντας ως γνώμονα την έννοια της ανταποδοτικότητας και θέλοντας να  υποστηρίξει τους  νέους ανέργους της περιοχής μας συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα προεργασίας για 2.000 ανέργους νέους, ηλικίας 18-29 ετών, περιοχών της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας (1.450 θέσεις).

Η ΔΕΥΑ Βοΐου ενδιαφέρεται να ενισχύσει την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας  των  νέων ανέργων, να ανταποκριθεί στις ανάγκες  τους  για άσκηση σε κατάλληλο και φιλικό εργασιακό χώρο. Προτίθεται να αξιοποιήσει υποψηφίους σύμφωνα με την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα, παρέχοντας παράλληλα την αντίστοιχη καθοδήγηση. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 7 μήνες. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  1. Διοικητικοί υπάλληλοι (αριθμός θέσεων 3), ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης
  2. Υπάλληλοι τεχνικής υπηρεσίας (αριθμός θέσεων 2), με επιθυμητές ειδικότητες αυτές των ηλεκτρολόγων και υδραυλικών

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email deyaboiou@gmail.com μέχρι και τις 27 Μαΐου 2022 αναφέροντας στο θέμα το πρόγραμμα στο οποίο θέλουν να συμμετάσχουν.

ΔΕΥΑ ΒΟΪΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ

  Η ΔΕΥΑ Βοΐου, έχοντας ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία της , την άμεση ανταπόκριση αλλά και την ικανοποίηση των δημοτών της και μέσα στα πλαίσια του προγράμματος εξυγίανσης ,  πρόκειται να δημιουργήσει ένα μητρώο επαγγελματιών/τεχνιτών ειδικότητας Υδραυλικών και  Ηλεκτρολόγων για μελλοντική αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους των παραπάνω ειδικοτήτων που έχουν τα απαραίτητα ειδικά και γενικά τυπικά προσόντα να υποβάλλουν την αίτηση τους, σχετικό βιογραφικό σημείωμα,  τους σχετικούς τίτλους σπουδών και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ώστε να ενταχθούν στο μητρώο αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη ΔΕΥΑ Βοΐου έως τα τέλη του Ιουνίου 2022. Η αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνεται στο email της υπηρεσίας deyaboiou@gmail.com και στο θέμα θα πρέπει να αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας.   

ΑΡΡΥΘΜΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Νεάπολης ότι θα υπάρξει πιθανή αρρυθμία υδροδότησης από τις 12.00 μ.μ. έως και τις 14.00, λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Εράτυρας ότι την Τετάρτη 18 Μάϊου 2022 θα υπάρξει διακοπή στην υδροδότηση από το πρωί έως και τις μεσημεριανές ώρες λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΡΡΥΘΜΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Εράτυρας ότι σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 θα υπάρξει αρρυθμία στην υδροδότηση από τις πρωινές ώρες έως και τις 14.00 το μεσημέρι λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.